Hallo! Ik ben Manon. Met een camera in de hand, zoek ik voortdurend naar momenten om vast te leggen. 

Fotografie is voor mij een uit de hand gelopen hobby of zeg maar passie. Doorheen mijn jeugd ging ik op zoek naar een eigen beeldtaal. Toen ik mijn foto’s aan vrienden liet zien, waren zij enorm enthousiast. Al gauw kreeg ik de kans om hun familiefeesten of zelfs huwelijk te fotograferen. De goesting om die momenten van spontaniteit, authenticiteit, liefde, intimiteit en saamhorigheid te kunnen delen en hierdoor verbinding te maken met anderen, is er altijd geweest. Dit groeide uit tot een echt succes, want vele duizenden foto’s later kon ik van mijn passie mijn beroep maken. 

Mensen omschrijven me als een echte creatieveling op het gebied van fotografie, ze weten dat ik steeds op zoek ga naar een zo positief mogelijke manier om foto’s in beeld te brengen. Ik hou van plezier en spontaniteit.

Het liefst van al fotografeer ik mensen. In hun habitat, in de natuur, op een feest, op vakantie,…you name it, you got it.

Ook is fotografie voor mij het overbrengen van een verhaal dat zich op die moment afspeelt. Ik krijg er maar niet genoeg van en probeer steeds het ideale beeld te vinden door goed rond te kijken. Pour le plaisir des yeux is dan ook één van mijn meest gebruikte uitspraken. 

Om een ontspannen sfeer te voelen, zeker bij huwelijken, vind ik het belangrijk dat we elkaar op voorhand even leren kennen. Dit kan bij een lekker kopje koffie waarbij ik graag luister naar jouw wensen en wat onze samenwerking voor jou kan betekenen.

Jouw moment verdient de mooiste foto’s!

Samen brengen we dit in beeld op een ongedwongen manier.

Denk jij hier ook zo over? Benieuwd of we een “click” hebben?